Over IWF Holland

IWF Holland is een groothandel uit het Noorden. Al 20 jaar onderhouden wij goede contacten in Azië. We vinden in diverse landen betrouwbare partners.

Wij zijn wereldburgers. Vanuit Holland reizen we de hele wereld over. We werken samen met onze partners in Azië. Vanuit deze samenwerking brengen we in 2018 een eigen productenlijn op de markt, onder de naam Golden Lake.

Het is beter één mijl te reizen dan

om duizend boeken te lezen’ (Confusius) 

Met ons assortiment van kwaliteitsartikelen zijn we een kleine groothandel. Onze ambitie is te groeien tot een groothandel met een breed assortiment van sauzen, currypasta’s, bamboes, snacks, rijst, gezonde dranken en non-foodproducten.

‘Wij garanderen de allerbeste kwaliteit’

We kiezen altijd voor de beste kwaliteit en goede arbeidsomstandigheden in het volledige productieproces.  Zo kiezen we bewust voor de producten van Ampol Food die het T-mark (Thailand Trusted Quality) dragen.

Dat staat voor

  • eerlijke arbeid
  • milieuvriendelijke bedrijfsvoering
  • sociale verantwoordelijkheid

Ampol Food is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve Thaise levensmiddelen op de wereldmarkt brengt, met sociale en ecologische verantwoordelijkheden. De producten van Ampol Food dragen het T-Mark. T-Mark is een internationaal keurmerk dat staat voor kwaliteit en vertrouwde producten.

 

Exclusieve kokosmelk
Ampol Food vertrouwt ons zijn kokosmelk Roi Thai toe. We kregen het alleenrecht voor het importeurschap in Nederland en België. Ook zijn sauzen en currypasta’s zijn bij ons te verkrijgen. De Roi Thai kokosmelk is natuurlijk glutenvrij, vegaan en cholesterolvrij. De sauzen en pasta’s bevatten beduidend minder suiker en zout (40 - 60%).

Service
Wij maken het u gemakkelijk. We leveren 24/7 op ieder gewenst moment. Oók op zondag. U hoeft zelf niet met zware balen rijst of blikken Golden Lake bamboo te sjouwen: wij leveren tot ín het magazijn.